CarKroodle

Jij zit bij ons zelf achter het stuur

Bespaar 20% op je autoverzekering door veilig rijgedrag.

Hoe veiliger je rijdt, hoe meer je bespaart op de premie van je autoverzekering. Je kunt hiermee tot wel 20% op je premie besparen. De premie waar je mee start, wordt nooit hoger, maar kan afhankelijk van je rijgedrag wel lager worden.

 • check icon
  Scherpe premie
 • check icon
  Geen afsluitkosten
 • check icon
  Dagelijks opzegbaar
 • check icon
  Aegon Schade Service 24/7 bereikbaar

Bereken je startpremie

Bespaar op je premie

20% korting bij een rijscore van 80 of hoger

Als beste getest

Een 8.4 op Independer en 5-sterren beoordeling door MoneyView

24/7 support

Bij onze autoverzekering krijgt u bij schade direct hulp van Aegon Schade Service

De CarKroodle stick

Jouw auto in één keer connected

Sluit de verzekering af en ontvang de Kroodle stick thuis. Plug de stick eenvoudig zelf in je auto en rijden maar! De Kroodle stick houdt onder meer bij hoe hard je rijdt, hoe hard je remt en wanneer je rijdt. Je rijgedrag bepaalt je premie.

Kijk hoe het werkt

De CarKroodle app

Direct zien hoeveel korting je verdient

In de app kun je zien welke ritten je hebt gereden, welke scores je hebt verdiend, waar je geparkeerd staat en of je auto storingen vertoont. Bovendien ontvang je berichten met interessante aanbiedingen en vouchers voor bijvoorbeeld gratis koffie bij geselecteerde Total stations.

App Store LogoPlay Store Logo

Over CarKroodle

CarKroodle is een nieuw soort autoverzekering waarbij jij zelf de controle hebt op de hoogte van je premie. Met de Kroodle stick en app geven we jou inzicht in je rijstijl. Hoe veiliger je rijdt, hoe meer je bespaart op de premie van je autoverzekering. Je kunt hiermee tot wel 20% op je premie besparen. De premie waar je mee start, wordt nooit hoger, maar kan afhankelijk van je rijgedrag wel lager worden.

Met CarKroodle dek je je goed in voor het geval je een schade hebt. CarKroodle’s WA, WA Extra en Allrisk verzekeringen zijn solide en aan te vullen met drie extra dekkingen; voor jezelf, je passagiers, spullen en voor als je juridisch gedoe krijgt. Kijk wat jij wilt verzekeren en stel zelf jouw verzekering samen.

Dekkingen

een verzekering van

WA

WA Extra

beperkt casco

Allrisk

Wettelijke aansprakelijkheid check icon check icon check icon
Schade aan spullen van anderen check icon check icon check icon
Hulpverlening check icon check icon check icon
Diefstal check icon check icon
Ruitschade check icon check icon
Plotselinge schade eigen auto check icon
Vandalisme check icon
Pechhulp check icon
Bereken je startpremieBereken je startpremieBereken je startpremie

Over de autoverzekering

CarKroodle wordt standaard geleverd met de Aegon Autoverzekering. Bekijk voor details de polisvoorwaarden, of bekijk per dekking de verzekeringskaart zodat je in één oogopslag de belangrijkste kenmerken van een verzekering ziet.

Verzekeringskaart WA

Verzekeringskaart WA Extra (beperkt casco)

De Allrisk dekking is verkrijgbaar in 3 varianten:

Verzekeringskaart Allrisk Basis

Verzekeringskaart Allrisk Compleet

Verzekeringskaart Allrisk Royaal

Lees meer algemene informatie in de productwijzers motorrijtuigenverzekering en pechhulpverlening.

Gaat je met jouw auto naar het buitenland? Op je groene kaart staat in welke landen je autoverzekering dekking biedt.

Dek je optioneel in voor:

Rechtsbijstand

Als bestuurder van een auto kan er soms een conflict ontstaan. Bijvoorbeeld als je betrokken raakt bij een ongeluk met een of meerdere auto’s. Dan kan de zaak voor de rechter komen om te bepalen wie het ongeluk heeft veroorzaakt. Met deze dekking ben je verzekerd voor rechtshulp en de kosten van rechtshulp bij een juridisch conflict met de bij ons verzekerde personenauto

Bestuurder en inzittenden

Met deze verzekering zijn jij, je partner en jullie inwonende kinderen na een ongeval verzekerd voor de financiële gevolgen van lichamelijk letsel. Ongeacht de auto waarin jullie je bevinden. Bij een verkeersongeval met de verzekerde auto zijn ook de passagiers in jouw auto verzekerd. Daarnaast ben je met deze verzekering voor €500, - per gebeurtenis gedekt voor schade aan kleding, horloges, sieraden en andere spullen die je in jouw auto vervoert. Lees meer hierover in de productwijzer.

Ongevallen voor inzittenden

Stel je voor dat jij en je eventuele medepassagiers na een ongeval met de auto blijvend invalide worden. Of in het ergste geval zelfs komen te overlijden. Met een ongevallen-inzittenden verzekering kun je dan een vast bedrag uitbetaald krijgen. We vergoeden na een ongeval met de auto € 10.000,- bij het overlijden van de bestuurder en/of passagiers. Bij blijvende invaliditeit is het bedrag dat we uitkeren afhankelijk van de hoogte van het verzekerd bedrag en het soort letsel. Bij blijvende invaliditeit ben je voor € 20.000,- verzekerd. Lees meer hierover in de productwijzer.

Toch nog vragen? Lees meer in onze veelgestelde vragen of mail ons op vragen@kroodle.nl