CarKroodle

Jij zit bij ons zelf achter het stuur

Bespaar 20% op je autoverzekering door veilig rijgedrag.

Bespaar op je premie

20% korting bij een rijscore van 80 of hoger

Als beste getest

Een 8.4 op Independer en 5-sterren beoordeling door MoneyView

24/7 support

Bij onze autoverzekering krijgt u bij schade direct hulp van Aegon Schade Service

De CarKroodle stick

Jouw auto in één keer connected

Sluit de verzekering af en ontvang de Kroodle stick thuis. Plug de stick eenvoudig zelf in je auto en rijden maar! De Kroodle stick houdt onder meer bij hoe hard je rijdt, hoe hard je remt en wanneer je rijdt. Je rijgedrag bepaalt je premie.

Kijk hoe het werkt

De CarKroodle app

Direct zien hoeveel korting je verdient

In de app kun je zien welke ritten je hebt gereden, welke scores je hebt verdiend, waar je geparkeerd staat en of je auto storingen vertoont. Bovendien ontvang je berichten met interessante aanbiedingen en vouchers voor bijvoorbeeld gratis koffie bij geselecteerde Total stations.

App Store LogoPlay Store Logo

Helaas kunnen we op dit moment geen nieuwe klanten aannemen.

Over de autoverzekering

CarKroodle wordt standaard geleverd met de Aegon Autoverzekering. Bekijk voor details de polisvoorwaarden. (Bekijk hier de polisvoorwaarden van vóór mei 2017). Ook handig: bekijk per dekking de verzekeringskaart zodat je in één oogopslag de belangrijkste kenmerken van een verzekering ziet.

Verzekeringskaart WA

Verzekeringskaart WA Extra (beperkt casco)

De Allrisk dekking is verkrijgbaar in 3 varianten:

Verzekeringskaart Allrisk Basis

Verzekeringskaart Allrisk Compleet

Verzekeringskaart Allrisk Royaal

Lees meer algemene informatie in de productwijzers motorrijtuigenverzekering en pechhulpverlening.

Gaat je met jouw auto naar het buitenland? Op je groene kaart staat in welke landen je autoverzekering dekking biedt.

Dek je optioneel in voor:

Rechtsbijstand

Als bestuurder van een auto kan er soms een conflict ontstaan. Bijvoorbeeld als je betrokken raakt bij een ongeluk met een of meerdere auto’s. Dan kan de zaak voor de rechter komen om te bepalen wie het ongeluk heeft veroorzaakt. Met deze dekking ben je verzekerd voor rechtshulp en de kosten van rechtshulp bij een juridisch conflict met de bij ons verzekerde personenauto

Bestuurder en inzittenden

Met deze verzekering zijn jij, je partner en jullie inwonende kinderen na een ongeval verzekerd voor de financiële gevolgen van lichamelijk letsel. Ongeacht de auto waarin jullie je bevinden. Bij een verkeersongeval met de verzekerde auto zijn ook de passagiers in jouw auto verzekerd. Daarnaast ben je met deze verzekering voor €500, - per gebeurtenis gedekt voor schade aan kleding, horloges, sieraden en andere spullen die je in jouw auto vervoert. Lees meer hierover in de productwijzer.

Ongevallen voor inzittenden

Stel je voor dat jij en je eventuele medepassagiers na een ongeval met de auto blijvend invalide worden. Of in het ergste geval zelfs komen te overlijden. Met een ongevallen-inzittenden verzekering kun je dan een vast bedrag uitbetaald krijgen. We vergoeden na een ongeval met de auto € 10.000,- bij het overlijden van de bestuurder en/of passagiers. Bij blijvende invaliditeit is het bedrag dat we uitkeren afhankelijk van de hoogte van het verzekerd bedrag en het soort letsel. Bij blijvende invaliditeit ben je voor € 20.000,- verzekerd. Lees meer hierover in de productwijzer.

Toch nog vragen? Lees meer in onze veelgestelde vragen of mail ons op vragen@kroodle.nl