FitKroodle

Check nu hoe fit je bent

Be as healthy as you can

Heb jij een lifestyle waar je oud mee kunt worden?

FitKroodle, de gratis uitgebreide gezondheidstest, vertelt jou hoe fit je écht bent (en helpt je als jouw fitheid - kuch- een beetje tegen blijkt te vallen -kuch-). 

Slimme tips en tools zorgen ervoor dat jij het beste uit jezelf haalt en nog nooit zo lekker in je vel zat! De app is gratis te downloaden in de app stores.

App Store LogoPlay Store Logo

 

Hoe fit denk je dat je bent?

Het werkt als volgt

Test het nu zelf met FitKroodle, de gratis uitgebreide gezondheidstest. Hij berekent je gemiddelde hartslag, je BMI en jouw persoonlijke levensverwachting. Daarvoor gebruikt hij informatie over jouw levensstijl en jouw hartslag, die je zelf meet met de app.

Het resultaat is een FitScore die jou vertelt of je goed bezig bent en een levensverwachting, dus een schatting van de leeftijd die jij kunt bereiken met deze leefstijl.

Ontdek hier hoe het werkt

Over FitKroodle

Niet helemaal tevreden met je Fitscore? Wij helpen je om die score te verbeteren, met slimme tips & tools, aangeboden door onze partners. 

What's in it for us? Op dit moment willen we vooral onze app testen en verbeteren. Als hij helemaal up & running is, gaan we er een verzekering aan koppelen. Waar jij dan weer korting op kunt verdienen door zo gezond mogelijk te leven. Keep up the good work dus!