Impact maken met slimme technologie

Wij zijn Kroodle

Hoe mooi zou het zijn als we allemaal wat bewuster omgaan met ons gedrag. Dit betekent minder ongelukken, gezondere mensen... én lagere verzekeringspremies! 

Kroodle is een insurtech startup en brengt de 2 werelden van gedragsverandering en techniek bij elkaar. Onze mobiele apps geven mensen inzicht en feedback op het juiste moment, waardoor gebruikers gemotiveerd worden om hun levensstijl te verbeteren.

Het werkt zo

Gebruikers meten hun gedrag met bijvoorbeeld hun telefoon of FitBit en delen dit met het Kroodle-platform. De gebruikers krijgen via de Kroodle app inzicht in hun gedrag en kunnen zich vergelijken met anderen. Goed gedrag wordt beloond met korting op je premie of punten.

Zo heb je nu zelf invloed op je verzekeringspremie. Je wordt niet meer alleen afgerekend op dingen waar je niets aan kan doen zoals je leeftijd, postcode en type auto. Wel zo eerlijk!

White label technologie

Kroodle levert white label technologie aan verzekeraars. Het Kroodle platform stelt verzekeraars in staat om hun klanten te belonen voor een bewuste levensstijl. Kroodle levert 2 producten:


Naast onze eigen producten bouwen we ook maatwerk producten voor anderen bedrijven. 

Het werkt!

Onderstaande resulten zijn bereikt in de connected car pilot met de Aegon autoverzekering.

We maken dingen met impact

Deze nieuwe manier van verzekeren is niet alleen gunstig voor jou; we hopen dat we er de wereld ook een heel klein beetje beter mee maken. Want een gezondere manier van leven betekent meer fitte mensen. En een verantwoorde rijstijl is beter voor milieu en wegveiligheid. Heel veel vliegen in één klap dus!

We werken vanuit het Apollo 14 gebouw in Den Haag, onderdeel van het Impact City programma. 

Lees meer over ons in dit artikel op Emerce.

Digital product development

Naast producten levert Kroodle ook maatwerk development. We hebben veel ervaring met het realiseren en valideren van digitale concepten. Ook binnen complexe en grote organisaties. We zijn niet bang voor het werken met veel data, algoritmes of IOT toepassingen. Het resultaat is altijd solide en toekomstbestendig. Klik hier voor meer informatie.

Neem contact op

Ben je geïnteresseerd in onze kennis en/of onze producten? Mail dan naar contact@kroodle.io of bel +31619266796.

Nieuw: ONVZ HeadCTRL

ONVZ lanceert in samenwerking met Kroodle mentale gezondheidsapp HeadCTRL.

November 2018

De HeadCTRL app geeft inzicht in de mentale gezondheid én biedt hulpmiddelen om hiermee aan de slag te gaan. Gebruikers worden gemotiveerd doordat ze credits kunnen verdienen die ze kunnen uitgeven in de online shop. 

Hoe het begon: de eerste Facebook verzekeraar ter wereld

Easy does it!

Wist je dat Kroodle in 2013 als eerste ter wereld een Facebook-verzekering heeft gelanceerd? Wie had ooit gedacht dat je nog eens met je Facebook-account verzekeringen zou kunnen aanschaffen? Geen uitgebreid aanvraagformulier, geen handtekening onder een aanvraag zetten, geen polisnummer en geen polis op papier meer.