Kroodle white label oplossingen

Hoe een verzekeraar engagement kan bereiken bij generatie Y (én Z)

Hoge klantinteractie

CarKroodle klanten openen de app gemiddeld 20x per maand. Dergelijk engagement leidt tot meer loyaliteit

Lagere schadelast

Door bewustwording en gedragsverandering wordt er minder schade geclaimd

Persoonlijke prijzen

Het geavanceerde Kroodle algoritme maakt het mogelijk om klanten een tarief op maat te bieden

Rijgedragverzekering CarKroodle

Dé oplossing voor maximaal engagement

Keurige chauffeur of asociale weggebruiker? Met de geavanceerde app van Kroodle weet u precies hoe uw klanten rijden. Maar het biedt de klant ook interessante inzichten in zijn rijstijl, zo zien gebruikers in de app welke ritten ze hebben gereden en hoe die rit beoordeeld is, hoe hoog ze staan in de ranking ten opzichte van andere gebruikers, waar ze geparkeerd staan en of de auto storingen vertoont. Ook kunnen klanten de ritten exporteren voor de belastingdienst. CarKroodle brengt het rijgedrag van de gebruiker in kaart met behulp van een dongle die in de auto geplaatst wordt. Kroodle kan de app aanbieden als white label oplossing, met uw eigen branding en/of in uw eigen taal. 

De data die de app levert, kunt u heel eenvoudig terugzien in het Kroodle Admin Panel. Hierin vindt u alle klantdata en exportfunctionaliteiten. Het is tevens mogelijk om de data te koppelen aan Mailchimp zodat u eenvoudig maandelijkse statusmailings kunt versturen. 

 

 

Een actieve levenstijl beloond met FitKroodle

Help uw klanten gezonder worden

FitKroodle is de link tussen de fitness gadgets/apps en de financiële wereld. Het mooie van verzekeringen is dat verzekeraars en klanten hetzelfde doel hebben: een lang en vooral gezond leven. FitKroodle biedt klanten inzicht in hun gezondheid, levert tools om hun gezondheid te verbeteren en biedt een financiële stimulans voor de motivatie. FitKroodle biedt verzekeraars een product met een uniek hoge klantinteractie en gezondheidsbewuste klanten. 

FitKroodle bevat een accurate hartslagmeter, die de hartslag meet door middel van de camera op de mobiele telefoon. Met deze meting bepalen we de rusthartslag van gebruikers, een belangrijke indicator van de fysieke gestelheid en de levensverwachting. Ook maakt FitKroodle gebruik van actuele fitness data via een koppeling met Google Fit en Apple Health. 

Ook FitKroodle kunnen we aanbieden in uw eigen taal en branding. 

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op via contact@kroodle.nl